hero-hizmetler

Teknolojik altyapı, güçlü operasyon.

Volt Lines şirketlerin personel taşımacılığı operasyonlarını üstlenir ve öğrenen teknolojisi sayesinde hem işverenin, hem yolcunun, hem de sürücünün işyükünü azaltarak verimliliğini artırır; aynı zamanda inşa ettiği ulaşım ağı ile trafikte geçirilen zamanı azaltır.

Nasıl yapıyoruz?

ico-kalite

Operasyonel Kaliteyi Önemsiyoruz

Özmal sayımızı devamlı artırıyor, bunu yaparken en konforlu marka ve modelleri seçmeye özen gösteriyoruz. Birçok tedarikçiyle olan anlaşmalarımız sayesinde en iyi hizmete devamlı daha çok yaklaşırken, yaptığımız saha ziyaretleri, kalite kontrolleri ve sürücü eğitimleri sayesinde kalite standartlarımızı devamlı yükseltiyoruz ve günlük operasyonel aksaklıkları hazırladığımız yönetim ekranlarıyla takip ederek önlemler alıyoruz.

ico-gijital

Dijital Ürünlerimizi Devamlı Geliştiriyoruz

Yolcu ve Sürücü mobil uygulamalarımız sayesinde personel servisine ilişkin tüm detayları kolayca görüntülenebilir hale getiriyor, olan biten her şeyden işverenlerimizi haberdar edebilmek için İşveren Web uygulamamızı devamlı geliştiriyoruz. Rotalama ve bir ulaşım ağı olma teknolojimizi iyileştirerek yolcularımızın gideceği yerlere en hızlı ve güvenli şekilde gitmeleri için çalışıyoruz.

Group 85

Güvenliğinizi Takipteyiz

Güvenli sürüş takibi teknolojimiz sayesinde sürücülerimizin yolculuklarda yaptıkları ani fren ve hızlanmaları ya da hareket halindeyken telefon kullanımı raporlarını takip edebiliyoruz. Yolcularımıza sunduğumuz biniş kartı özelliği ile araçtaki herkesin sisteme dahil olduğundan emin oluyor, emniyet kemeri uyarılarımız ve beyan alma özelliğimiz sayesinde yolculukların kemer takma alışkanlıklarını takip ediyoruz ve raporluyoruz.

ico-veri

Veri Odaklıyız ve Şeffafız

Rotalama algoritmamız sayesinde hissiyata değil, veriye güvenerek en optimum sonucu veren kararı seçebiliyoruz. Deneyiminizle alakalı edindiğimiz sürücülerin uygulamamızı kullanma durumundan, onaylanmış resmi evraklarına, yolcularımızın sürücülerimize verdiği puanlardan, geç kalan rotalara tüm verileri her sabah operasyonu bittiğinde detaylı raporumuz aracılığıyla sizlerle paylaşıyoruz.

En iyilerin tercihiyiz

Müşterilerimiz sayesinde öğreniyor ve birlikte büyüyoruz.

Dupont
FS&RE Turkey Leader & Safety Coordinator

Volt Lines hem teknolojisini her geçen gün geliştiriyor hem de güvenilir bir hizmet sunuyor. Volt Lines ekibi öneri ve şikayet gibi konularda hızlı aksiyon alıp, çözüm üretebiliyor.

Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş
Mali ve İdari İşler Yönetici Yardımcısı

Volt Lines, teknolojiyle iç içe bir personel taşımacılığı deneyimi sunuyor. Planlama yaparken ihtiyacımız olan tüm bilgi ve belgeler önceden paylaşılıyor ve daha önce manuel işleyen birçok süreç Volt Lines sayesinde otomatize ediliyor.

 
 

 

Akçansa
Human Resources Assistant Specialist​

Koltuk bazılı abonelik sistemi sayesinde Volt Lines diğer personel servis firmalarına göre fiyat avantajı sağlıyor. Ayrıca sisteme yeni firmalar dahil oldukça ortak servis kullanımı ile daha büyük bir servis ağına ulaşabiliyoruz.

Türkiye’nin bize güvenen ve inovasyonda öncü şirketleri arasına katılın

logo-dominos
logo-cmacgm
DRD@1x
logo@dupont@2x
logo@continental@2x
logo-mondelez
PMSabanci@1x
logo@icbc@2x
logo@bausch-lomb@2x
logo@eyup-sabri-tuncer@2x
logo@bdp@2x
DRD@1x
PMSabanci@1x

En çok merak edilenler

ico-faq
Farklı bir sorunuz mu var?

Aradığınız cevabı bulamadınız mı?
Hemen iletişim kuralım.

+90 850 532 8658

Her bir çalışan için hizmet seviyesi anlaşmamıza göre çalışıyoruz. Sizinle anlaştığımız fiyattan bağımsız olarak, tek bir yolcu için bir araçla personel servisi hizmeti vermek zorunda kalsak bile, bu hizmeti garanti ediyoruz.

Sistemimizdeki her şirketin çıkış saatine uygun servis araçlarımız olacak. Farklı şirketlerin farklı çıkış saatleri sayesinde de çalışanlarınızın çıkış saatleri esnek olacak. Örneğin mesai saatiniz 17:30’da bitiyorsa, çalışanınız tercihine göre bulunduğunuz konumdan 17:30, 18:00, 18:30 gibi saatlerde kalkan araçları kullanabilir.

Bunun tam tersi olacak. Hizmet seviyesi anlaşmamız gereği, ortalama yürüme mesafesi, ortalama yolculuk süresi ve sapma oranının şirketiniz için zaman geçtikçe azalacağını garanti ediyoruz. Şöyle düşünün: Volt Lines servis araçları, bir yaşam alanı ve bir iş merkezi arası direkt gidip gelen ekspres hatlar gibi çalışacak ve böylece çalışanlarınız çok daha hızlı yolculuklar yapabilecek. Daha fazla bilgi için lütfen Kalite Politikamız  sayfamıza göz atın.